Locale Altele
Luni, 5 Decembrie 2022
Luni, 5 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pompierul Ovidiu Șimon, aflat în timpul liber, a salvat o femeie căzută pe marginea drumului
ISU „Someș” Satu Mare  - Miercuri, 29 Iulie 2020

Plin de ambiție și devotament, printre mulți alți salvatori ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Someș “ al județului Satu Mare, regăsim spiritul civic în personalitatea morală fermă a sergentului major Șimon Ovidiu, care ieri, aflandu-se în perioada concediului de odihnă și îndreptându-se către localitatea Gherla din Județul Cluj, în jurul orei 11:20, în timp ce conducea a observat o persoană căzută pe partea carosabilă pe raza localității Borlești.

Ovidiu a scos trusa de prim ajutor din autoturismul său și s-a îndreptat către victimă, în timp ce evalua starea acesteia și-a anunțat colegii, prin apel la numărul unic 112, despre eveniment.

După ce a efectuat evaluarea primara a femeii, care prezenta mai multe plăgi și contuzii la nivelul capului, toracelui și a brațului stâng, ajutându-se de materialele de prim ajutor din trusa medicală, a efectuat toaleta plăgilor și pansarea acestora, imobilizarea coloanei cervicale și a membrului superior afectat.

Până la sosirea paramedicilor, salvatorul a supravegheat si dialogat permanent cu victima, îngrijindu-se ca starea de sanatate a acesteia să nu se agraveze.

Tags: ovidiu simon  pompier  erou  
1362 vizite
Distribuie pe