Locale Altele
Marti, 17 Mai 2022
Marti, 17 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Incendiu la un depozit de rotobaloți din Culciu Mare
ISU „Someș” Satu Mare  - Joi, 5 Noiembrie 2020

Miercuri, la ora 11:41, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu, la un depozit de rotobaloți din localitatea Culciu Mare.

La fața locului s-au deplasat 8 pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și 6 pompieri voluntari aparținând SVSU Culci, dar și reprezentanți ai Primăriei Cărășeu cu un excavator.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență, fiind cuprinse de flăcări mai multe materiale combustibile: rotobaloți de fân și paie.

Având în vedere cantitatea mare de materiale combustibile depozitate, acțiunea de limitare și lichidare a incendiului a durat 5 ore, în tot acest timp, autospecialele făcând alimentare de la un hidrant stradal și din sursă naturală.

După lichidarea incendiului, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă de producere a incendiului efectul termic generat de jarul unei țigări.

În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, însă au ars 100 de rotobaloți de fân și paie și s-au degradat 50 de rotobaloți de fân și paie.

1003 vizite
Distribuie pe