Locale Altele
Vineri, 25 Iunie 2021
Vin, 25 Iun 2021
În lupta împotriva COVID 19, 22 de salariați de la Apaserv Satu Mare S.A. au donat sânge și plasmă
Apaserv Satu Mare  - Miercuri, 9 Decembrie 2020

În cursul zilei de miercuri, 9 decembrie, în organizarea Sindicatului Liber Comunala, 22 de salariați de  la Apaserv Satu Mare S.A. s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină pentru a dona sânge.

Dintre aceștia, patru angajați vindecați de COVID 19 au donat și plasmă (plasma din sânge conține anticorpi care i-ar putea ajuta pe alții să lupte mai bine împotriva noului coronavirus, astfel poate salva vieți).

Este de menționat fatul că Apaserv Satu Mare a mai organizat de nenumărate ori asemenea acțiuni, inclusiv pentru colegi care sufereau de diferite boli.

În legătură cu această acțiune, liderul de sindicat Mircea Suciu, inițiatorul acțiunii, a declarat următoarele: “ Încurajăm colegii pentru a dona sânge, aceștia arătîndu-se receptivi, înțelegând importanța acestui fapt. Știm că mai ales în această perioadă grea este nevoie de cât mai mulți donatori, astfel dorind să dăm și un exemplu societății. Mulțumesc colegilor implicați, dar nu în ultimul rând salariaților de la Centrul de Transfuzie Sanguină. Menționez că totul este foarte bine organizat, aici referindu-mă la personalul de excepție, curățenie, condiții de igienă, timp de așteptare. Rog pe această cale toți colegii, respectiv toți sătmărenii, să fie receptivi și să doneze. Astfel putem salva vieți!”

Tags: donare  sange  plasma  salariati  apaserv  
1115 vizite
Distribuie pe