Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se poate și așa! Zeci de săteni voluntari au făcut curățenie de iarnă în pădurile din Săcășeni
Florin Răchitan  - Sambata, 23 Ianuarie 2021

Săcășeni se află într-una dintre cele mai pitorești regiuni ale județului Satu Mare, cu păduri întinse și în mare parte neatinse de mâna omului, doar că tot se găsesc indivizi care le murdăresc cu toate deșeurile societății ”moderne”.







Este destul de evident că o amplă acțiune de curățenie în aceste păduri nu se poate face doar cu vreo firmă de salubrizare nici cu cei câțiva asistați sociali aflați în evidențele Primăriei (chiar dacă o asemenea acțiune populistă ar avea foarte mare succes pe Facebook, judecând după reacțiile românilor la acțiuni similare).







Primăria Săcășeni a găsit soluția potrivită, apelând la spiritul civic și hărnicia localnicilor, pe care i-a invitat la o campanie de curățenie generală, ce a început în această sâmbătă și va fi repetată în cursul lunii martie.




Mai mult de 30 de localnici voluntari au fost prezenți la ”curățenia de iarnă”, ei adunând peste două tone de deșeuri din pădurile din jurul comunei. La finalul acțiunii, cu toții au fost invitați la un bograci mare, așa cum trebe!

Tags: curatenie  padure  sacaseni  
4670 vizite
Distribuie pe