Locale Altele
Sambata, 15 Mai 2021
Sam, 15 Mai 2021
Săniuș terapeutic cu Raza Speranţei la Cavnic
Fundația Hans Lindner  - Sambata, 6 Februarie 2021

Zăpada dă farmec iernii și nu există copil care să nu se bucure să se joace în ea. Știm cu toții că jocul, bucuria nemărginită și râsul uită de griji și boli, indiferent dacă este vorba de un copil sau de un adult.

De 19 ani, echipa Raza Speranței caută cum ar putea vindeca, repara tot ceea ce a fost rănit cândva și cum ar putea întări speranța în familiile care se luptă pentru vindecare și pentru viață. În această luptă ajută, de exemplu, jocul și râsul, deoarece vindecă atât copilul bolnav, cât și familia sa.

Vacanța de iarnă s-a dovedit a fi o bună oportunitate de a duce beneficiarii programului Raza Speranței în natură, unde este multă zăpadă pentru a te da cu sania și pentru a face bulgări și oameni de zăpadă. În această săptămână, sub grija domnului Ionuţ Stancovici, au fost organizate două excursii la Cavnic, iar acestea au fost prilejul perfect pentru familii de a ieși din rutina zilnică.

În comunitate a devenit o adevărată convingere faptul că este posibil ca oamenii să se vindece nu numai prin metode clinice, ci și prin astfel de programe de reabilitare. La urma urmei, tot ceea ce bucură, mișcă și ridică, întărește sistemul imunitar, corpul și sufletul deopotrivă. Familiile care participă în programul Raza Speranței găsesc o comunitate grijulie, activă și iubitoare în cadrul programului Fundației Hans Lindner, iar implicarea echipei acesteia, împreună cu numeroşi voluntari, oferă o forță extraordinară.

Dacă doriți să sprijiniți recuperarea copiilor bolnavi de cancer și să le întăriți speranța, aveți șansa de a face acest lucru şi prin redirecționarea de 3,5% din impozitul pe venit beneficiarilor Razei Speranței. Informații suplimentare sunt disponibile la sediul Fundației Hans Lindner (strada Ceahlăului nr. 38) sau telefonic (0261715136) în zilele lucrătoare de la 8:00 la 16:00.

Tags: sanius  raza  speranta  cavnic  
2478 vizite
Distribuie pe