Locale Altele
Duminica, 17 Octombrie 2021
Dum, 17 Oct 2021
Badea Gheorghe Măgurean din Bixad a împlinit 103 ani! A trecut prin gripa spaniolă în urmă cu un secol și nici de Covid nu se teme!
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Luni, 22 Februarie 2021

Comuna Bixad se poate mândri cu unul dintre cei mai longevivi oameni din județ și anume Gheorghe Măgurean, care a împlinit 103 ani, fiind născut în 1918, înainte de Marea Unire.

Soția lui este ceva mai tânără, astfel că va împlini tot anul acesta 99 de ani, când cei doi soți vor sărbători și 80 de căsnicie, lucru extrem de rar.

Bucuria bătrânului a fost și mai mare când a văzut că au venit să-l felicite de ziua lui deputatul Adrian Cozma și vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Valer Beșeni, însoțiți de primarul comunei Bixad, Ioan Tătar. Oaspeții au fost cinstiti cu o pălincă bună și bucate alese.

Cuplul centenar locuiește în casa lor tradițională, iar la aniversarea celor opt decenii de la căsătorie promit să facă petrecere de pomină, asta dacă va trece pandemia, iar badea Gheorghe Măgurean este sigur că așa va fi, pentru că el a trecut și prin gripa spaniola de acum 100 de ani!

Este un frumos exemplu de conviețuire statornică a unor oameni care vreme de 80 de ani au fost împreună și la bine și la rău!

Tags: aniversare  longeviv  bixad  
2001 vizite
Distribuie pe