Locale Altele
Marti, 3 August 2021
Marti, 3 Aug 2021
Trei incendii in week-end
Florin Răchitan  - Duminica, 20 Septembrie 2009

Pompierii sătmăreni au avut destul de mult de lucru la sfârşitul săptămânii, deoarece în judeţ au izbucnit trei incendii care au făcut pagube materiale în valoare de 30.000 de lei.

 

Primul incendiu a distrus vineri o şură din localitatea Vama. Pompierii negreşteni şi cei voluntari din comună au luptat aproape două ore cu flăcările, până au reuşit să le stingă. Se pare că focul a fost aprins de un copil din vecini, care s-a jucat cu nişte chibrituri.

 

Apoi, în noaptea de sâmbătă spre duminică a izbucnit un alt incendiu la un depozit de cherestea de pe strada Pădurii. A ars o cantitate mare de material lemnos şi utilaje, valoarea pagubelor în acest caz fiind de peste 10.000 de lei. Pompierii au constatat că sursa incendiului a fost o ţigară aruncată la întâmplare.

 

Pompierii din Satu Mare au fost alertaţi la un incendiu izbucnit într-un apartament de Drumul Careiului, unde, din cauza unui scurtcircuit la un aparat electric, a luat foc mobilierul dintr-o cameră. Incendiul a fost lichidat înainte ca focul să se propage în celelalte încăperi ale locuinţei.

Tags: incendii  negresti  vama  
1439 vizite
Distribuie pe