Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Am depășit pragul de 1.000 de vaccinări pe zi. Incidența Covid stagnează în județul Satu Mare
Florin Răchitan  - Luni, 29 Martie 2021

Prefectul Altfatter Tamas a convocat luni întâlnirea săptămânală cu șefii structurilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne și cu conducerea Direcției de Sănătate Publică pentru analizarea situației epidemiologice, a acțiunilor întreprinse în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului, dar și pentru o informare reciprocă privind ordinea și siguranța publică în județ.

Incidența Covid a rămas blocată sub 4 la mia de locuitori în municipiile Satu Mare și Carei, ceea ce înseamnă că, deocamdată, aceste orașe nu sunt în pericol de a intra în carantină. Singura localitate din județ unde incidența Covid este foarte ridicată, de peste 7 la mia de locuitori, este comuna Sanislău. Media pe județ este 2,33.

În ceea ce privește vaccinarea populației, joi, 25.03.2021 s-a depășit pragul de 1.000 de vaccinări pe zi și, conform previziunilor de aprovizionare și alocare de noi cabinete, spre sfârșitul lunii viitoare se poate ajunge la un nou prag de 1.500 de vaccinări pe zi. Începând cu data de 6 aprilie, fiecare cabinet de vaccinare va avea o capacitate de 95 de vaccinări pe zi, față de 60 cât este în prezent.

Tags: vaccinari  covid  satu mare  
1751 vizite
Distribuie pe