Locale Altele
Luni, 2 August 2021
Luni, 2 Aug 2021
Pizza italiană adevărată și meniul zilei delicios la Padrinos Pizza Express
  - Luni, 12 Aprilie 2021

Sub brand-ul cunoscutei firme de transport Corina Express Line, pe strada Aurel Vlaicu nr.125/A s-a deschis recent probabil cea mai bună pizzerie din Satu Mare, Padrinos Pizza Express, unde un chef cu experiență de 15 ani într-o stațiune de pe litoralul mediteranean gătește pizza autentică italiană într-un cuptor adus special de la Napoli.

Însă nu doar pizza este produsul cu care se mândrește echipa de la Padrinos. Oferta deosebit de bogată a restaurantului cuprinde cele mai variate feluri de paste, hamburgeri, grătare, deserturi, precum și combinații de meniuri la cele mai avantajoase prețuri.

În așteptarea vremurilor mai bune, când, în drum spre graniță vă veți putea opri să luați masa în interiorul restaurantului, în timp ce copiii se vor zbengui în locul de joacă special amenajat pentru ei, iar mașina dumneavoastră va fi nu doar spălată, ci, la cerere, chiar dezinfectată cu ozon, până atunci puteți să comandați produsele preferate pe site-ul padrinospizzaexpress.ro sau la numărul de telefon 0744-951.951, iar mâncarea ajunge rapid la domiciliul sau biroul dvs. prin serviciul delivery.

Mai mult, de acum puteți comanda și delicioasele meniuri ale zilei, la prețul de numai 20 de lei, cu pâinea și salata incluse. Merită să urmăriți și pagina de Facebook a restaurantului, pentru a afla toate noutățile din ofertă. Meniul zilei pe această săptămână este următorul:

1125 vizite
Distribuie pe