Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Complexul Aurora, renovat și modernizat din fonduri europene
Florin Răchitan  - Miercuri, 14 Aprilie 2021

Probabil nu există sătmărean pe care să nu-l lege amintiri frumoase de restaurantul, barul sau separeul celui mai mare hotel din centrul orașului, Complexul Aurora, iar unul dintre motivele pentru care generații întregi de clienți au amintiri asemănătoare se datorează și faptului că până nu demult întreaga clădire își păstrase aspectul ”original”.

Acesta poate să trezească nostalgii, dar între timp am intrat într-un nou secol și a sosit timpul ca cel mai cunoscut hotel dintr-un oraș ce se pretinde european să capete un aspect nou, pe măsura renumelui.

În urma unei investiții de peste un milion de euro, din care cea mai mare parte a fost asigurată din fonduri europene, în ultimul an și jumătate o bună parte a clădirii a devenit șantier și a suferit transformări spectaculoase, rezultatul fiind prezentat de managerul Traian Păcurar și echipa sa în cadrul unei conferințe de presă ce precede deschiderea oficială programată pentru 20 aprilie (până atunci, atât hotelul, cât și restaurantul vor fi funcționale deja de mâine, 15 aprilie, cu respectarea măsurilor specifice Scenariului Roșu de combatere a virusului Covid).

Practic întreaga structură a parterului clădirii a fost complet reabilitată și modernizată, formând împreună cu celebra grădină de vară un spațiu unitar, amenajat și decorat cu cel mai modern mobilier și cu picturi originale ale unui artist sătmărean renumit în Germania.

Pe lângă acest spațiu, la diferite etaje ale hotelului au mai fost amenajate două săli de conferințe, o sală de fitness și un spațiu de relaxare cu saună și jacuzzi, după cele mai exigente standarde ale renumitelor lanțuri hoteliere occidentale.

De acum, sătmărenii, chiar dacă nu vor fi clienți ai hotelului, vor avea la dispoziție un restaurant tip steakhouse în care își vor putea invita cei mai exigenți oaspeți pentru mese de prânz sau cină cu adevărat memorabile.

Tags: hotel  aurora  modern  
1729 vizite
Distribuie pe
Ioan
Felicitari si sa fie intr-un ceas bun, satmarenii merita !!!
2021-04-15 07:28:35