Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
De Paște, premii și surprize pentru întreaga familie la Shopping City Satu Mare
Shopping City Satu Mare  - Joi, 15 Aprilie 2021

În apropierea sărbătorilor de Paște, Shopping City Satu Mare își invită vizitatorii să se lase inspirați de atmosfera caldă și colorată de primăvară și să aleagă daruri inspirate pentru familie și prieteni.

Centrul comercial îi așteaptă cu surprize, experiențe de shopping în condiții de maximă siguranță și posibilitatea de a câștiga super premii pentru ei sau pentru cei apropiați.

Shopping City Satu Mare a pregătit, în această perioadă, două campanii cu premii speciale, cu mecanisme de înscriere online sau offline, potrivite pentru toate nevoile. 

Mai mult, la mall, clienții vor găsi spații special amenajate pentru fotografii tematice și  vesele, în ton cu sezonul de sărbătoare.

Bucurie și premii în familie, până pe 9 mai

Până pe 9 mai, clienții care se bucură de o sesiune de shopping de primăvară la Shopping City Satu Mare pot câștiga, prin tragere la sorți și înscriere exclusiv la Infodesk, vouchere pentru întreaga familie. Astfel, cumpărăturile cu valoarea cuprinsă între 300 – 499,99 lei (pe maximum 2 bonuri fiscale) îi pot aduce unui norocos câștigător vouchere  în valoare de 1200 de lei.

Clienții care achiziționează produse cuprinse între 500 RON și 699,99 lei (pe maximum 2 bonuri fiscale) au ocazia de a primi vouchere cadou în valoare de 2500 de RON.  Nu în ultimul rând, vizitatorii care fac achiziții de minimum 700 de lei (pe maximum 2 bonuri fiscale) pot participa la tombola pentru câștigarea marelui premiu, constând în carduri cadou cu valoarea de 4200 de lei.

De Paște, cine la shopping se răsfață, voucher dublu agață, la Shopping City Satu Mare

În perioada 15-29 aprilie, Shopping City Satu Mare le oferă clienților care fac cumpărături de minimum 100 lei șansa de a câștiga vouchere perfecte pentru propriul răsfăț sau pentru a fi făcute cadou. Participanții se pot înscrie exclusiv online, pe https://shoppingcitysatumare.ro/voucherul-dublu/  la tragerea la sorți din cadrul campaniei „Cine la shopping se răsfață, voucher dublu agață”. Aceștia pot câștiga un voucher de cumpărături cu valoare dublă față de bonul înscris în concurs.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Satu Mare controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat constant, fără recircularea acestuia, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Satu Mare: certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19

Shopping City Satu Mare a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Puteți urmări toate noutățile și campaniile Shopping City Satu Mare pe shoppingcitysatumare.ro , pe pagina de Facebook și cea de Instagram.

Tags: paste  premii  familie  shopping  city  satu mare  
1449 vizite
Distribuie pe