Locale Altele
Joi, 19 Mai 2022
Joi, 19 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Maraton de vaccinare īn parcarea Mall-ului din Satu Mare
Prefectura Satu Mare  - Miercuri, 5 Mai 2021

Prefectul Altfatter Tamás  a avut marți o întâlnire cu Lavinia Finta, center manager la  Shopping City Satu Mare Mall, și cu conducerea Direcției de Sănătate Publică Satu Mare și a Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, pentru a dezvolta ideea parteneriatului în vederea organizării începând cu acest sfârșit de săptămână a Maratonului Vaccinării la Satu Mare.

Vaccinarea se va realiza în locația parcarea interioară a Shopping City Satu Mare Mall, începând de vineri 07.05.2021, ora 14,00 prin intermediul a 4 fluxuri de vaccin Pfizer-BioNTech până duminică, ora 20,00. Toți cei care doresc să o facă o pot face în această locație centrală, ușor accesibilă și  fără a avea nevoie de o programare prealabilă.

Campania de informare privind oportunitatea și posibilitatea vaccinării va fi susținută media prin parteneriatul cu Shopping City Satu Mare Mall, prin canalele de informare proprii și prin social-media. Acțiunea, în ansamblul ei, va fi sprijinită și de Primăria Municipiului Satu Mare. 

Prefectul Altfatter Tamas apreciază că în acest week-end, în cadrul maratonului, se vor vaccina numeroși sătmăreni. Acțiunea va fi reluată săptămâna viitoare și se vor căuta noi modalități de a aduce vaccinul mai aproape de sătmăreni, de a-l face mai accesibil, vaccinarea fiind în acest moment singura opțiune de a pune capăt pandemiei și restricțiilor aduse de aceasta.

Tags: maraton  vaccinare  mall  satu mare  
1415 vizite
Distribuie pe