Locale Altele
Marti, 30 Mai 2023
Marti, 30 Mai 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Maraton de vaccinare, în week-end, în parcarea Shopping City Satu Mare
Shopping City Satu Mare  - Vineri, 7 Mai 2021

În perioada 7 – 9 mai, persoanele care doresc să se vaccineze, o pot face în cadrul unui spațiu special amenajat în parcarea centrului comercial Shopping City Satu Mare.

Acțiunea de vaccinare „Împreună pentru normalitate – Maratonul Vaccinării” răspunde demersului de a susține autoritățile și sectorul medical într-o perioadă în care sănătatea tuturor este prioritară.  

Aceasta se va desfășura în parcarea centrului comercial, prin intermediul a 4 fluxuri de vaccinare pietonale, pe durata a trei zile, de vineri, 7 mai, ora 14:00, până duminică, 9 mai, ora 20:00.

Spațiul de vaccinare din parcarea Shopping City Satu Mare va dispune de doze de vaccin Pfizer-BioNTech, iar persoanele interesate nu vor avea nevoie de programare pentru a se putea vaccina, ci doar de un act de identitate valid. Programul de funcționare este următorul:

  • Vineri, 7 mai, între orele 14:00-20:00
  • Sâmbătă, 8 mai, între orele 10:00-20:00
  • Duminică, 9 mai, în intervalul 10:00-20:00

Organizatorii acestei acțiuni de vaccinare sunt Instituția Prefectului Județul Satu Mare, Direcția de Sănătate Publică a județului Satu Mare și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „SOMEȘ” al județului Satu Mare,  cu susținere oferită de către Primăria Municipiului Satu Mare, centrul comercial Shopping City Satu Mare, Librăria COMPAS, Restaurantul CAPRICCI și Crucea Roșie Satu Mare.

Tags: vaccinare  maraton  satu mare  
1346 vizite
Distribuie pe