Locale Altele
Vineri, 25 Iunie 2021
Vin, 25 Iun 2021
Cea mai mare petrecere de Ziua Copiilor în avans, la Negrești-Oaș
Primăria Negrești-Oaș  - Marti, 1 Iunie 2021

O zi extraordinară alături de sute de copii negreșteni, care au participat la manifestările organizate în avans de Ziua Copilului.

Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât a trecut mai bine de un an de când nu au mai putut socializa, nu s-au mai putut strânge în brațe. De mult nu am mai văzut atâta chef de viață și atâta fericire!

Evenimentul a început în mod tradițional cu Ziua Porților Deschise la Primărie, unde cei mici și-au ales primarul copiilor și a continuat cu Carnavalul copiilor, la Muzeul în Aer Liber.

Copiii au asistat la numere de magie cu magicianul Robert Tudor, s-au distrat cu Mikey și Minnie, Donald şi Daisy, și-au pictat fețele și și-au făcut poze haioase, s-au îndulcit cu înghețată și au umflat baloane. Pe scenă, copii și elevi de la școlile din oraș i-au încântat pe toți dansând grațios sau interpretând piese celebre de la rock la pop și la muzică populară. Pe scurt: a fost o zi magică pentru toți!

Primărița Aurelia Fedorca le mulțumește în mod special dascălilor și tinerilor voluntari de la liceele din oraș, partenerilor de la Liceele Teoretic și Ioniță G. Andron, Școlile Gimnaziale nr. 1 și 3, Grădinițele G.P.P 1 și 7, Asociației Edutopia și voluntarilor de la Crucea Roșie Negrești-Oaș.

1837 vizite
Distribuie pe