Locale Altele
Vineri, 23 Februarie 2024
Vin, 23 Feb 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
La Shopping City Satu Mare, bucuria sărbătorilor este pe primul loc: super premii și beneficii cu aplicația SPOT
Shopping City Satu Mare  - Luni, 13 Decembrie 2021

Shopping City Satu Mare aduce la un nou nivel experiența pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă. Sub conceptul Bucuria sărbătorilor este pe primul loc, centrul comercial își invită clienții să profite mai mult de timpul liber alături de cei dragi și să transforme căutarea cadourilor într-o experiență distractivă și lipsită de griji.

Până pe 9 ianuarie, vizitatorii  sunt răsfățați cu premii instant dacă folosesc aplicația de loialitate SPOT. În plus, clienții au la dispoziție un serviciu de împachetare gratuită a cadourilor pentru cei dragi, precum și oferte speciale pentru iubitorii de patinaj.

Program special de sărbători

În perioada sărbătorilor, centrul comercial va fi deschis zilnic între orele 10.00-22:00, cu excepția zilelor de 24 decembrie și 31 ianuarie, când Shopping City Satu Mare își așteaptă vizitatorii între 10:00-18:00. Pe 25 decembrie și 1 ianuarie, centrul comercial este închis. Conform celor mai recente reglementări, accesul în centrul comercial se poate face în baza Certificatului Verde care atestă vaccinarea, trecerea prin boală, test PCR negativ (valabil 72 h) sau test antigen negativ (valabil 48 de ore).

Super premii de Crăciun cu SPOT

Aplicația SPOT îi recompensează pe toți cei ce au o listă lungă de cadouri pentru cei dragi, sau își doresc să își achiziționeze ținutele pentru sărbători. Până pe 9 ianuarie, vizitatorii care scanează în SPOT bonuri fiscale de minimum 200 lei, intră în tragerea la sorți pentru câștigarea unui televizor LED Smart SAMSUNG, a unui aparat foto DSLR CANON sau a unui aspirator IROBOT Roomba i7.

În plus, până pe 24 decembrie, primii 50 de clienți ai zilei care scanează bonuri de minimum 200 de lei în aplicația mobilă SPOT și se prezintă la InfoDesk, pot câștiga instant premii atractive - bilete la cinema, carduri cadou în valoare de 30 de lei sau extra puncte în aplicația SPOT. Cei care nu au descărcat încă aplicația, o pot face gratuit atât din Google Play, cât și din App Store.

Serviciu gratuit de împachetare a cadourilor

Shopping City Satu Mare vine în ajutorul clienților care fac cumpărături în valoare de minimum 200 de lei pe maximum 3 bonuri fiscale cumulate, realizate în magazinele din centrul comercial.  Aceștia pot beneficia zilnic, până pe 9 ianuarie, de serviciul gratuit de împachetare a cadourilor achiziționate pe maximum 3 bonuri fiscale. Pentru ca toți cei ce își doresc să poată să se bucure de daruri frumos aranjate, fiecare client beneficiază de maximum 3 împachetări de cadouri pe zi, la magazinul Balloon Studio de la nivelul 1.

Bucurie pe patine la Shopping City Satu Mare

Nimic nu se compară cu voia bună de pe patinoar în sezonul rece, așa că centrul comercial a pregătit o ofertă specială pentru cei interesați. Utilizatorii aplicației SPOT se pot bucura de o sesiune de patinaj la preț special, doar arătând aplicația instalată pe telefon. Pentru distracție în maximum de siguranță, patinoarul funcționează la capacitatea de 50%, iar purtarea măștii este obligatorie. De asemenea, toate patinele sunt dezinfectate după fiecare utilizare.

1665 vizite
Distribuie pe