Locale Altele
Marti, 3 August 2021
Marti, 3 Aug 2021
Trei accidente cu victime în judeţ
Florin Răchitan  - Vineri, 2 Octombrie 2009

Trei evenimente rutiere soldate cu rănirea gravă a două persoane au avut loc joi în judeţul Satu Mare.

Victima unui accident care s-a petrecut la Batarci este un băieţel de 6 ani, care a fost lăsat nesupravegheat şi a trecut strada în fugă, moment în care a fost acroşat de maşina unei localnice, Maria Mihoc.

Potrivit poliţiştilor, accidentul nu a fost unul grav, iar minorul a scăpat doar cu câteva zgârieturi şi o sperietură zdravănă.    

Mai grav s-a rănit, în schimb, un tânăr de 26 de ani, care s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ lângă localitatea Păşunea Mare. Andrei Bulzan a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Satu Mare, apoi  la Spitalul de Neurochirurgie din Baia Mare.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Mihaela Pop, a declarat că acesta a suferit un traumatism cranian sever. Poliţiştii din Livada au declarat că accidentul s-a produs din cauza vitezei cu care tânărul circula, a condiţiilor meteo nefavorabile, şoseaua fiind umedă, şi a şofatului imprudent. Victimei i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii.

O altă victimă a unui accident de circulaţie de la Livada este un bărbat de 54 de ani. Mihai Varhanyovszki a fost lovit de o maşină al cărei şofer, Ionel Cozma de 57 de ani, nu l-a observat că era culcat pe şosea. Evenimentul s-a petrecut seara, pe întuneric.

Victima a suferit o ruptură de splină, un traumatism cranian sever şi traumatism hemitoracic bilateral, la această oră fiind internat în spital pentru investigaţii şi tratament. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar victimei i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Poliţiştii continuă cercetările. 

Tags: accidente  victime  judet  
3871 vizite
Distribuie pe