Locale Altele
Luni, 5 Decembrie 2022
Luni, 5 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ella Bella la Shopping City Satu Mare de Ziua Copiilor și vacanță-premiu la cel mai mare parc de distracții din Paris
Shopping City Satu Mare  - Marti, 31 Mai 2022

De Ziua Copiilor, Shopping City Satu Mare dă startul surprizelor pentru toți clienții săi, mici și mari deopotrivă.

Astfel, pe tot parcursul lunii iunie, toți cei care fac cumpărături de minimum 50 de lei se înscriu automat în cursa pentru o vacanță în cel mai mare parc de distracții din Paris, în valoare de 2.500 euro și primesc garantat pe loc una dintre cele 5 povești educative pentru copii, scrise de talentata autoare de numai 13 ani, Ruxandra Orga-Dumitru - supranumită și cea mai tânără scriitoare din România. Poveștile speciale pot fi colecționate de părinți până pe 30 iunie.

Pentru a participa în campanie, clienții trebuie doar să scaneze bonul de cumpărături în aplicația SPOT, secțiunea „Răzuiește și Câștigă”.  

De 1 Iunie, Ziua Copiilor se sărbătorește la Shopping City Satu-Mare

Special pentru a celebra copilăria, cei mici și cei mari sunt așteptați la spectacolul interactiv cu Ella Bella, simpacticul personaj întruchipat de sătmăreanca Mihaela Avași. Concertul va avea loc în parcarea de la nivelul 1, de la 14:30.

Spectacolul continuă cu o provocare cu premii pentru iubitorii de aventură. De la ora 17:00, foștii participanți la Survivor/Exatlon vin la Satu Mare, la o întrecere de trasee inedite. Vedetele Marius Craciun, Cristian Pulhac și Ciprian Silași vor participa la trasee alături de publicul larg, într-o întrecere plină de aventură deschisă oricui are curajul de a-și demonstra priceperea. Primii 200 de participanți la trasee vor primii premii.

1014 vizite
Distribuie pe