Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Târg de turism la Medieșu Aurit
Florin Răchitan  - Joi, 15 Septembrie 2022

O inițiativă inedită pentru promovarea unei destinații turistice care merită o atenție mai mare a venit din partea Primăriei Medieșu Aurit, prin Centrul Turistic din această localitate.

Agențiile de turism, operatorii de sejururi, proprietarii de pensiuni și restaurante, precum și toți cei implicați sau interesați de turismul în județul nostru sunt invitați în data de 25 septembrie, de la orele 12.30, la Castelul Lonyai din Medieșu Aurit pentru o întâlnire organizată în cadrul unui târg de turism, primul de acest fel organizat în regiunea respectivă.

Vor fi prezentate și dezbătute oportunități și posibilități de atragere a vizitatorilor din județ, din țară și din străinătate pentru a pune în valoare comorile istorice, materiale și naturale ale regiunii, de la cuptoarele dacice la castelul medieval și de la corul tradițional, unic în județul Satu Mare, la celebra pălincă de Zetea, dar și posibilitățile de petrecere a timpului liber în natură.

Rezervări de standuri și informații suplimentare puteți obține de la coordonatorul acțiunii, Marius Chiș, la numărul de telefon 0745420520.

989 vizite
Distribuie pe