Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cursuri de prim-ajutor oferite de Crucea Roșie pentru polițiștii de frontieră
Poliția de Frontieră Satu Mare  - Marti, 27 Septembrie 2022

De cele mai multe ori, activitatea polițiștilor de frontieră se desfășoară în echipă. Mai ales în misiunile de supraveghere a frontierei de stat, polițiștii de frontieră pot ajunge în locuri izolate, la distanțe apreciabile de orice așezare omenească.

În astfel de momente, polițistul de frontieră își pune mare nădejde nu doar în forțele proprii, ci și în camaradul său. Iar acest lucru este valabil pentru fiecare dintre cei care pornesc în misiune la granițele României.

Tocmai de aceea, capacitatea de a acorda primul ajutor în caz de nevoie persoanei aflate în dificultate a fost desăvârșită prin cursuri de prim-ajutor. Un număr de 353 de polițiști de frontieră sătmăreni, de la toate sectoarele Poliției de Frontieră din județul Satu Mare, au participat, timp de două zile la cursurile oferite de Crucea Roșie Satu Mare.

În cazul în care vor ajunge în situația de a acorda sprijin, prim-ajutor celui aflat în pericol – fie că ar fi vorba despre cazuri de înec sau despre o plagă – polițiștii de frontieră vor ști de acum ce proceduri trebuie să aplice în așa fel încât să reducă la minim pericolul în care se află persoana de lângă ei, până la ajungerea echipajelor specializate ori până persoana va fi transportată la o unitate spitalicească.

1337 vizite
Distribuie pe