Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Moș Nicolae vine duminică la Mall-ul Shopping City Satu Mare
Shopping City Satu Mare  - Sambata, 3 Decembrie 2022

Magia sărbătorii începe la Shopping City Satu Mare pe 4 decembrie, cu o zi plină de distracție, muzică, magie și chiar și o vizită din partea lui Moș Nicolae. Gazda evenimentului va fi Raluca Jofi (prezentator TV).

De la ora 14:00, vizitatorii se vor bucura de un moment artistic alături de juniorii de la MT Creative Studio, care vor susține un concert de colinde și de muzică ușoară. Atmosfera de sărbătoare va continua alături de artiștii Grupului Folcloric GeSo, care vor încânta publicul cu muzică populară și colinde tradiționale.

Atmosfera festiva va fi completată de un moment magic, de la ora 17.30. Îndrăgitul Magician Augustin le-a pregătit copiilor un spectacol interactiv de magie și iluzionism dedicat lor.

Micuții vizitatori se vor bucura apoi de surpriza serii, în compania unuia dintre cele mai iubite personaje ale iernii – Moș Nicolae. Moșul își va face apariția de la 18.20, încărcat cu daruri pentru cei mici. Evenimentele vor avea loc în zona foodcourt (etajul 1), iar accesul este liber!

1819 vizite
Distribuie pe