Locale Altele
Joi, 20 Ianuarie 2022
Joi, 20 Ian 2022
Accidente grave de week-end
Florin Răchitan  - Luni, 19 Octombrie 2009

Duminică seara, u bărbat de 36 de ani din Sanislău s-a răsturnat cu mopedul şi s-a accidentat grav.

În momentul producerii accidentului, el nu purta cască de protecţie. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării  de îngrijiri medicale.

 

Un alt eveniment rutier a fost înregistrat în aceeaşi zi pe raza localităţii Acâş, pe Drumul Naţional 19A. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un şofer de 29 de ani, a acroşat un cioban cu Peugeot-ul pe care îl conducea.

În urma impactului, ciobanul a fost rănit grav şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. Victima nu purta îmbrăcăminte reflectorizantă şi nici nu era echipat cu dispozitive  de semnalizare a prezenţei sale  pa partea carosabilă.

 

Cel de-al treilea eveniment rutier  s-a produs pe raza localităţii Livada, aproape de miezul nopţii. Un tânăr de 18 ani s-a răsturnat cu un Opel în şanţ, pe fondul conducerii imprudente. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat probe biologice de sânge.

 

Extinzându-se verificările, poliţiştii au constatat că tânărul nu deţine nici permis de conducere, motiv pentru care este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere de nici o categorie şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
Tags: accidente  weekend  judet  
1641 vizite
Distribuie pe