Locale Altele
Marti, 3 August 2021
Marti, 3 Aug 2021
„Avioane” publicitare lansate de pe Casa de Modă
Florin Răchitan  - Miercuri, 4 Noiembrie 2009

Un tânăr întreprinzător sătmărean a ales o metodă originală pentru a-şi promova noul serviciu de comenzi pizza online. El a lansat dintr-un birou aflat la unul dintre etajele superioare ale Casei de Modă câteva duzini de pliante împăturite în forma unor mici avioane de hârtie.

 

Sătmărenii care au trecut marţi, la orele amiezii, prin Centrul Vechi s-au delectat cu imaginea celor câteva zeci de mici avioane colorate care survolau toată zona, iar copiii alergau după ele, să le prindă din zbor.

 

Pliantele lansate astfel în zbor conţin un mesaj publicitar prin care sătmărenilor li se aduce la cunoştinţă apariţia primului serviciu de comenzi pizza online la Satu Mare. Acesta a fost pus la punct de proprietarul restaurantului „Moara cu Noroc”, Aurel Răcăuţanu, din dorinţa de a oferi clienţilor un serviciu de secol XXI, modern, rapid şi eficient.

 

„Am dorit să atragem atenţia sătmărenilor cu ceva inedit. Cei mai mulţi dintre noi aruncăm imediat pliantele pe care le primim uneori pe stradă, fără să le citim. Prin pliantele noastre speciale, însă, suntem convinşi că mesajul nostru ajunge la mult mai mulţi oameni, iar copiii pot chiar să se joace cu ele după ce le-au citit. Totodată, prin forma pliantelor noastre şi prin ideea de zbor am vrut să sugerăm şi rapiditatea cu care oferim serviciile de comenzi pizza online” – a declarat Aurel Răcăuţanu.

 

De azi, toţi sătmărenii care au acces la Internet pot să comande pizza online completând un formular simplu, pe care îl găsesc aici. În acest fel, toţi clienţii beneficiază automat de o reducere de 10% din preţul afişat pentru fiecare sortiment de pizza. De asemenea, dacă livrarea comenzii la domiciliu durează mai mult de o jumătate de oră, clientul are asigurată o reducere de 1,5 RON. Clienţii fideli beneficiază chiar de o reducere de 50% pentru prima pizza comandată online.

Tags: avioane  hartie  pizza  online  
1425 vizite
Distribuie pe