Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Miss & Mister Economic
Sergiu Lenghel  - Vineri, 6 Noiembrie 2009

Grupul Şcolar Economic "Gheorghe Dragoş" şi-a desemnat joi seara cei mai frumoşi boboci.
 

 

"Miss&Mister Economic" a adunat peste 500 de tineri în sala Casei de Cultură a Sindicatelor, care au avut parte şi de un concert incendiar al trupei Fly Project. Juriul a avut o sarcină destul de dificilă, mai ales că cele opt concurente s-au descurcat foarte bine la proba de aptitudini artistice.


 

Nici bobocii nu s-au lăsat mai prejos, cei opt elevi demonstrând că se pricep să danseze, dar şi să spună bancuri. Spectatorii au avut posibilitatea să participe la o tombolă cu premii surpriză.


 

Trebuie menţionat faptul că elevii boboci au fost ajutaţi la coregrafia concursului de frumuseţe de Alexandra Seleş, sătmăreanca noastră participantă la emisiunea "Dansez pentru tine", profesoară la Palatului Copiilor.


 

Concertul trupei Fly Project a ridicat sala în picioare, iar cele patru dansatoare au făcut furori printre băieţi, mai ales în culise, acestea fiind asaltate cu blitz-urile aparatelor de fotografiat.
 

 

În urma voturilor obţinute, titlul de Miss Boboc Grup Şcolar Economic "Gheorghe Dragoş" a fost obţinut de Selena Larisa Marchiş, iar cel de Mister, de Cristian Dărăban.


 

Bianca Pintea, care a fost desemnată şi Miss Popularitate, şi Roxana Moraru au obţinut locurile II, respectiv III. Mister Popularitate 2009 este Angelo Caliu, iar pe podium se mai află şi Vasile Rus, respectiv Ionel Florin Mureşan, ocupanţii locurilor II şi III.




Pentru mai multe poze, click aici!
4985 vizite
Distribuie pe