Locale Altele
Duminica, 17 Octombrie 2021
Dum, 17 Oct 2021
Marius Onuc a împlinit un sfert de secol
SM Online  - Duminica, 8 Noiembrie 2009

Plecat din Satu Mare în urmă cu exact un an, fostul DJ de la Radio Transilvania, Marius Onuc, s-a ajuns. De curând şi-a sărbătorit ziua de naştere cu prietenii şi colegii de la ProFM într-un club din Bucureşti.

 

„În fiecare an fac câte o comparaţie. Cum a fost anul trecut pe vremea asta şi ce am făcut de atunci. Anul acesta am intrat în echipa ProFM, aşa că a fost unul reuşit” – a declarat atunci DJ-ul sătmărean, care şi-a început cariera bucureşteană la InfoPro, iar de atunci primeşte o mulţime de solicitări de colaborare în cadrul trustului MediaPro.

 

După ce i-am urat „La Mulţi Ani”, i-am luat un scurt interviu pe messenger, despre ce mai face şi ce planuri are.

 

SM Online: - Se implineste deja un an de cand ti-ai facut bagajele la Satu Mare si ai ajuns in cel mai mare trust media din tara. Daca ar fi sa faci un bilant, de care momente iti aduci aminte cu placere? Ai de gand sa ramai la PRO FM sau ai alte planuri?

 

Marius Onuc: - Toata munca din radio este o placere pentru mine. Probabil din aceasta cauza nici nu mi-am dat seama cat de repede a trecut acest an. Lucrez cu o echipa foarte buna, avem un feedback incredibil de la ascultatori, deci da, planurile mele de viitor includ ProFM.

 

SM Online: - Cum te-ai obisnuit cu viata din capitala?

 

Marius Onuc: - Initial am fost putin speriat, dar mi-a trecut repede, practic nici nu am avut timp pentru emotii. Imi place mult aici, ma simt ca acasa si sper sa raman cat mai mult.

 

SM Online: - Ce perspective ai?

 

Marius Onuc: - Am foarte multe planuri pe care incerc sa le materializez, dar voi divulga doar unul dintre ele. Incepe sa ma atraga tot mai mult televiziunea si sper sa fac ceva in privinta asta.

 

SM Online: - De viata personala mai ai timp? Ti-ai gasit jumatatea?

 

Marius Onuc: - Da, sigur ca am timp pentru viata mea personala. Caut femeia perfecta si sunt sigur ca am sa o gasesc intr-o zi. Pana atunci, insa, ma multumesc sa ma distrez in weekend-uri cu prietenii.

 

SM Online: - Ce le transmiti celor de acasa?

 

Marius Onuc: - Satu Mare va fi intotdeauna o parte din mine. Satmarenilor le doresc sa treaca cu bine peste criza economica si, bineinteles, sa ma asculte la ProFM, de luni pana vineri intre 14 – 18 .

 

Tags: marius  onuc  aniversare  profm  
3905 vizite
Distribuie pe