Locale Altele
Sambata, 3 Iunie 2023
Sam, 3 Iun 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Fata noastră” este Miss Boboc „Doamna Stanca”
Sergiu Lenghel  - Sambata, 14 Noiembrie 2009

Numărul 13 i-a purtat noroc unei boboace de la Colegiul Naţional "Doamna Stanca" Satu Mare. Într-o zi de vineri, 13, Vivien Monory a primit coroniţa mult râvnită şi titlul de Miss Boboc 2009 "Doamna Stanca".
 

 

Casa de Cultură a Sindicatelor a fost din nou plină de tinerii dornici de a vedea liceene de clasa a IX-a care se întrec în concursul de frumuseţe.
 

 

Cele 13 concurente au fost supuse unor probe de îndemânare şi naturaleţe, au făcut fiecare şi un exerciţiu de imaginaţie, au purtat ţinute sport şi rochii de seară, dar s-au şi distrat alături de invitaţii speciali ai serii, trupa constănţeană Play&Win, aflată pentru prima dată la Satu Mare.


 

Piesele cântate de cei trei băieţi sunt pe primele locuri în topurile muzicale, sala fiind practic în picioare pe tot timpul concertului.
 

 

În cadrul concursului Miss Boboc, au mai intrat pe scenă şi trupa Out&About, din care face parte Ştefania Vaida, Bianca Petruţ şi Iosif Patrick, toţi trei elevi ai Colegiului Naţional "Doamna Stanca". O altă trupă formată din elevele liceului este Black&White, Sonia Bran şi Paula Raţ dansând pe ritmuri hip-hop.


 

Din cele 13 concurente, cinci fete au primit premii din partea juriului, acestea constând în tichete şi bonuri valorice, iar cabinetul doctorului Dorel Coica a oferit gratuit şedinţe de masaj.

 

Pamela Larisa Batin a primit premiul special al juriului, iar Marta Viorica Zimbru a fost desemnată Miss Popularitate. Pe locul III se află Ioana Paula Sas, iar locul II a fost ocupat de Mădălina Ilea.

 

Favorita publicului a fost şi preferata juriului, concurenta cu numărul 13, Vivien Monory, a câştigat titlul de Miss Boboc "Doamna Stanca".
 

 

Tânăra este manechin al agenţiei One Models din Bucureşti, iar la Miss Ziua Oraşului din acest an a câştigat premiul de popularitate pe baza voturilor exprimate de cititorii SM Online. Atunci mulţi au contestat corectitudinea concursului, dar acum noi chiar n-am avut nici un amestec ;)) 


 Click aici pentru mai multe poze!!!

9370 vizite
Distribuie pe