Locale Altele
Vineri, 7 Mai 2021
Vin, 7 Mai 2021
Au găsit cadavrul tânărului tăiat de tren pe Podul de Fier
Barla Béla  - Luni, 23 Noiembrie 2009

Descoperire macabră luni după-amiază la Satu Mare, la picioarele podului Decebal. În urma unei sesizări telefonice, poliţiştii au găsit rămăşiţele unui cadavru agăţat de crengile de pe malul Someşului.

 

În urma cercetărilor efectuate a reieşit faptul că este vorba despre corpul dispărut al tânărului de 18 ani, Janos Kacsari, care în seara zilei de 1 noiembrie s-a aruncat sub roţile personalului Satu Mare - Oradea pe podul de cale ferată.

 

La vremea respectivă echipajul de investigaţie format din pompieri şi poliţişti nu a găsit decât o parte din picioarele tânărului, iar restul corpului a dispărut fără urmă.

Au trebuit să treacă mai bine de trei săptămâni pentru a găsi şi restul corpului. Pompierii, care au ajuns luni după-amiază primii la faţa locului, au scos cadavrul pe malul Someşului predându-l apoi echipajului de poliţişti conduşi de şeful postului Satu Mare Sud, agent-şef Gheorghe Farcău.  

 

În ziua de 1 noiembrie, de Luminaţii, Janos Kacsari s-a dus împreună cu mama lui la cimitir. După ce au revenit acasă, tânărul a spus că se duce până la mătuşa lui, locuieşte în apropierea Podului de Fier, însă, nu a mai ajuns niciodată la destinaţie. A urcat pe pod şi a aşteptat să vină trenul pentru a-şi pune capăt vieţii. Cu toate că mecanicul de locomotivă l-a văzut de la o distanţă de aproximativ 30 de metri, nu mai avea cum să încetinească, strivindu-l sub roţile trenului.
 

 

Contrar celor presupuse iniţial, corpul tânărului nu a fost împrăştiat în urma impactului cu trenul, ci a căzut în apele Someşului, printre traversele liniei de cale ferată. Cu toate acestea, căutările pompierilor şi poliţiştilor nu au dat roade săptămâni la rând. Cadavrul tânărului a fost depus la morga Spitalului Judeţean pentru efectuareea investigaţiilor.

Tags: cadavru  somes  pod  
3074 vizite
Distribuie pe