Locale Altele
Duminica, 28 Noiembrie 2021
Dum, 28 Nov 2021
Ioi frumoşi sunt!!!
Florin Răchitan  - Sambata, 28 Noiembrie 2009

Bianca Pop, câştigătoarea premiului Fotogenia de la concursul Miss Boboc Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, a fost invitata noastră, împreună cu prietenul ei, la o cină romantică oferită de Villa Class.


 

Elev la un liceu concurent, tânărul Cristian s-a prezentat la întâlnire, aşa cum îi şade bine cuceritorului unei fete atât de frumoase, cu un superb trandafir roşu, făcându-le şi pe bucătărese să suspine cu nostalgie.
 

 

Personalul de la Villa Class, mereu foarte atent, a făcut o surpriză plăcută tinerilor îndrăgostiţi, aşteptându-i cu o masa decorată cu elemente specifice unui asemenea eveniment: inimioare, petale de trandafiri şi lumânări, pentru ca atmosfera romantică să fie completă.


 

Cei doi porumbei s-au simţit minunat, fiind răsfăţaţi cu fineţuri preparate special pentru ei de maeştrii bucătari, şi-au petrecut seara în chicoteli, zâmbete, mărturisiri şi mângâieri tandre, după care au continuat la o petrecere într-unul dintre cluburile Sătmarului.
 

 

Suntem mândri că am putut să oferim acest cadou unor tineri minunaţi care ne-au reamintit că dragostea poate să existe în forma ei cea mai pură şi adolescentină, iar pentru asta le mulţumim.

 

P.S. În paharele cu care au ciocnit a fost cola. Pe cuvânt!

4438 vizite
Distribuie pe