Locale Altele
Sambata, 25 Iunie 2022
Sam, 25 Iun 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Motoare puternice şi crăciuniţe sexy
Florin Răchitan  - Duminica, 6 Decembrie 2009

Moş Nicolae a venit sâmbătă în centrul Sătmarului pe motocicletă, împreună cu băieţii de la clubul Eagle Bikers, după care şi-a ales o Miss după pofta inimii sale dintre cele 13 crăciuniţe sexy care au concurat la Club Infinity.

 

Înainte de toate, Moşul şi bikerii au dus cadouri pentru copiii orfani de la Centrul de Plasament „Diana”, pachetele fiind cumpărate din banii adunaţi la petrecerea de Halloween.

A fost înduioşător să vedem ditamai rockerii fioroşi cum au început să lăcrimeze atunci când copiii le-a mulţumit pentru cadouri.

 

Apoi, bikerii i-au plimbat cu motocicletele pe toţi copiii care îl aşteptau pe Moş Nicolae în Parcul Libertăţii.

 

Seara a continuat cu un concurs inedit de Miss la Club Infinity, cu participarea unor sătmărence focoase în costume de crăciuniţe, pentru care au venit să le vadă şi camarazii de la Meseş Moto-Club din Zalău.

 

În faţa unui public care a umplut până le refuz micul club de vis-a-vis de Liceul Economic, fetele au evoluat în costume de crăciuniţe, în ţinută de zi şi de seară, prezentând şi adevărate spectacole individuale la proba de talent.
 

 

Între probe, tineri dansatori şi cântăreţi din Satu Mare au întreţinut atmosfera, „încălzind” publicul pentru a le primi aşa cum se cuvine pe concurente, cu aplauze, fluierături, claxoane şi turaţii de motoare.
 
 

Noi i-am ţinut pumnii unei cititoare fidele a site-ului nostru, Alina Vădan, dar juriul a decis altfel: pe podium au urcat Roxana Curtean, Nancy Silaghi şi câştigătoarea, Monica Dan. Alte trei fete au primit diverse premii de popularitate şi premiu special din partea juriului.

Click aici pentru mai multe poze!!!
4167 vizite
Distribuie pe