Locale Altele
Duminica, 24 Octombrie 2021
Dum, 24 Oct 2021
S-a deschis noul restaurant Villa Class
SM Online  - Sambata, 12 Decembrie 2009

Dacă aţi visat vreodată la o cină romantică într-un restaurant al cărui nume începe cu „Chez…”, undeva pe malul Senei, unde toată lumea e monsieur şi mademoiselle, iar somelier-ul vă propune vinuri din podgorii cu nume imposibile din Bordeaux, e cazul să nu mai visaţi.

 

Someşul nu e Sena, dar toate celelalte le puteţi găsi la Villa Class de pe strada Liviu Rebreanu nr.11 din Satu Mare, unde recent a fost inaugurat cel mai elegant restaurant din oraş,.

 

Amenajat în stil Art Nouveau, o slăbiciune a gazdei, restaurantul oferă un cadru intim pentru o cină romantică sau… noutate în Satu Mare, o cină business.

 

Piesele de mobilier şi decoraţiunile sunt unicate, purtând semnătura unor designeri care mai ştiu să combine arta cu meşteşugul.

Tinerii îndrăgostiţi vor fi atraşi, cu siguranţă, de şemineul clasic dintr-un colţ al restaurantului, unde se vor putea retrage în lumea lor, fără să fie deranjaţi de ceilalţi clienţi.


 

Piesa de rezistenţă a decoraţiunilor restaurantului Villa Class este un aşa numit „tablou vegetal”, compus din plante vii, care trăiesc datorită unui ingenios sistem de irigare instalat în perete.
 


Tabloul vegetal de la Villa Class este unic în România, acesta fiind realizat de o firmă specializată din Franţa.


Meniul bogat, variat şi stilat este cel cu care ne-au obişnuit deja restaurantele sub brand-ul Class, iar servirea este, ca întotdeauna, ireproşabilă. Atmosfera unică în Satu Mare va atrage, suntem convinşi, mulţi clienţi care vor să se simtă monsieur sau mademoiselle, măcar pentru o seară.


 


 


 


 


 Fotografii realizate de Ciprian Jula
 

11443 vizite
Distribuie pe