Locale Altele
Joi, 25 Iulie 2024
Joi, 25 Iul 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Revelion în Sătmar
SM Online  - Vineri, 1 Ianuarie 2010

A fost un Revelion în general liniştit şi discret, sub semnul crizei, în sensul că multe restaurante nu au fost nici pe departe pline şi nici chefuri nu s-au mai ţinut în toate apartamentele şi uscătoriile posibile din blocuri.


 

La miezul nopţii, petrecăreţii din restaurantele din Centru, dar şi câţiva copii de cartier care nu aveau unde să meargă, s-au adunat în Centrul Nou, ca să vadă artificiile de vreo 10 minute pregătite de Primărie.


 

Fără concert, fără discursuri, doar artificiile destul de spectaculoase, şampanie, îmbrăţişări, pupicuri, apoi toată lumea s-a întors la petreceri sau acasă, la televizor.


 

Nu s-a abuzat nici de petarde, graţie reglementărilor mai drastice luate de autorităţi, doar la miezul nopţii a fost puţin scandal prin cartiere, apoi încă un pic la ora 1, adică miezul nopţii după ora Ungariei.
 

 

Despre obişnuitele bătăi, certuri în familie, tentative de sinucidere şi alte grozăvii nelipsite de la orice asemenea sărbătoare vom scrie mai târziu, dacă e curios cineva. Până atunci mâncăm cociunie şi bem ce a mai rămas în sticle de la cheful de Revelion. La Mulţi Ani!

2778 vizite
Distribuie pe