Locale Altele
Marti, 9 August 2022
Marti, 9 Aug 2022
Aniversare la Gazeta de Nord-Vest
Florin Răchitan  - Vineri, 8 Ianuarie 2010

Restaurantul Aurora, cu tot cu braserie, s-a dovedit a fi neîncăpător pentru puhoiul de invitaţi la petrecerea de aniversare a 20 de ani de la apariţia primului număr al Gazetei de Nord-Vest.

 

A fost prezentă toată conducerea judeţului şi municipiului Satu Mare, directori de instituţii, parlamentari şi mulţi primari de oraşe şi comune din judeţ.


 

În faţa întregii echipe redacţionale a Gazetei, oficialităţile au ţinut, pe rând, discursuri despre importanţa pe care a avut-o cel mai vechi cotidian al judeţului în apărarea democraţiei şi a drepturilor sătmărenilor în ultimele două decenii, încurajându-i pe colegii noştri să nu se sperie nici de criza actuală şi nici de presiunile politice, pentru a continua misiunea nobilă pe care şi-au asumat-o.


 

A fost o după-amiază plăcută, petrecută între prieteni, iar pentru noi, foşti GNV-işti, a fost şi un moment impresionant până la lacrimi atunci când „gaşca veche” a început să cânte melodiile folk ce ne-au marcat tinereţea trăită în spiritul exemplar de echipă despre care scria Ion Vădan în articolul său aniversar.
 

 

La fel ca pe vremuri, s-au reunit Soare, Tavi Bud, Florin Pop, Niky Başa, Mury, Puiu Mândruţ şi Ion Bala pentru a ne încânta din nou cu o seară mirifică de cântec şi poezie, aşa cum numai la Gazeta se putea întâmpla.

 

Mulţumim, dragi colegi, pentru aceste clipe minunate şi ne exprimăm speranţa că vom fi invitaţi şi la aniversarea de 40 de ani, să ne reîntâlnim în aceeaşi formulă şi să cântăm aceleaşi melodii ale tinereţilor noastre.

4593 vizite
Distribuie pe