Locale Altele
Luni, 20 Septembrie 2021
Luni, 20 Sept 2021
A intrat cu maşina într-un autobuz plin cu navetişti
Lorena Georgi  - Vineri, 26 Septembrie 2008

Cinci tineri din Socond au fost duşi la spital în această după-amiază, după ce maşina în care se aflau s-a lovit de un autobus de transport călători intrajudeţean.
 
Şoferul şi pasagerul din dreapta, care se aflau în maşină, au fost grav răniţi, având fracturi şi fisuri. În schimb, navetiştii din autobusul care mergea de la Satu Mare la Beltiug au scăpat teferi, doar cu o sperietură. Accidentul a avut loc pe strada Lucian Blaga, în jurul orei 14.00.

Potivit poliţiştilor, şoferul autoturismului Volvo,
Ioan K., de 20 de ani, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, fără să se asigure, şi a intrat în coliziune frontală cu autocarul, care circula regulamentar. În urma impactului, trei dintre pasagerii aflaţi în autoturism au rămas încarceraţi. Trei echipe de pompieri au acţionat pentru a-i scoate din maşina distrusă total. Atât şoferul maşinii, cât şi cel al autobusului au fost testaţi cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Din cauza accidentului, strada Lucian Blaga a fost blocată de la ultima staţie de benzinărie până lângă fostul restaurant La Mircea, timp de aproape o oră.

Tags: accident  autobuz  navetisti  lucian blaga  
2929 vizite
Distribuie pe