Locale Altele
Marti, 27 Septembrie 2022
Marti, 27 Sept 2022
Dragobete la Liceul Economic
Sergiu Lenghel  - Marti, 23 Februarie 2010

Dragobetele a fost sărbătorit marţi la Grupul Şcolar Economic "Gheorghe Dragoş". În sala multimedia "Dumitru Iura" din incinta şcolii, elevii au pregătit un program complex şi plin de surprize, din care nu a putut lipsi îndrăgitul Cupidon, care a săgetat participanţii.
 

 

Recitalurile de muzică şi poezie ale elevilor au fost răsplătite cu aplauze de cei prezenţi, dar mai ales de profesoarele de limba şi literatura română, care au avut un rol important în realizarea acestor momente artistice.
 

 

Au avut loc proiecţii video, o expoziţie de felicitări şi desene tematice, precum şi un moment creativ de dedicaţii şi mesaje de dragoste. Liceenii le-au pregătit profesoarelor şi colegelor o surpriză primită cu mult entuziasm de reprezentantele sexului frumos.
 

 

Au fost împărţite zeci de trandafiri roşii, iar la final elevii s-au lăsat purtaţi pe valurile dansului, pe muzica trupei Holograf. Profesoarele au fost invitate şi ele la dans de către elevii liceului, care au continuat tradiţia prin care Dragobetele este marcat an de an de Grupul Şcolar Economic "Gheorghe Dragoş".

2689 vizite
Distribuie pe