Locale Altele
Sambata, 28 Ianuarie 2023
Sam, 28 Ian 2023
Băimăreancă găsită moartă într-o pensiune din Satu Mare
Sergiu Lenghel  - Marti, 9 Martie 2010

Dată dispărută încă de vineri dimineaţa, o băimăreancă a fost găsită moartă marţi într-o pensiune de la ieşirea din municipiul Satu Mare. Carmen Monica Oanţă avea 43 de ani şi obişnuia să mai plece de acasă fără să spună nimic familiei.

 

Femeia a fost găsită fără suflare marţi dimineaţa, în jurul orei 08.15, în camera pe care o închiriase în pensiunea "Diana", situată pe Bulevardul Unirii. O angajată a pensiunii a găsit trupul ei, şi i-a anunţat imediat pe poliţişti.

 

Din primele concluzii ale acestora, se pare că băimăreanca ar fi decedat în urmă cu trei zile, însă angajaţii pensiunii nu au deranjat-o pentru că achitase în avans cazarea pentru două zile.

Poliţiştii şi criminaliştii încearcă să afle exact ce anume i-a provocat moartea, o supradoză de medicamente fiind deja luată în calcul.

 

Carmen Monica Oanţă a plecat de la domiciliu vineri dimineaţa, îndreptându-se spre o bancă din Baia Mare pentru a-şi achita o factură. Din acel moment, familia a pierdut orice legătură cu ea. Echipele de salvatori au pornit în căutarea femeii, scotocind zonele din jurul oraşului, însă nu au reuşit să dea de urma ei.

 

Femeia mai plecase de acasă la sfârşitul anului trecut cu maşina, însă atunci a fost găsită rătăcită pe un câmp de lângă Baia Mare. Din primele cercetări rezultă că nu există suspiciuni de omor. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Judeţean Satu Mare pentru efectuarea autopsiei.

Tags: baimareanca  moarta  pensiune  
2269 vizite
Distribuie pe