Locale Altele
Luni, 2 August 2021
Luni, 2 Aug 2021
O bătrână s-a aruncat în Someş
Sergiu Lenghel  - Miercuri, 10 Martie 2010

O femeie de aproximativ 70 de ani a ales să-şi pună capăt zilelor aruncându-se în râul Someş. Mai mulţi trecători au fost martori la scena petrecută miercuri în apropierea podului Decebal şi au povestit cu groază cum aceasta a coborât pe dig şi s-a lăsat purtată de curenţii puternici.

 

În jurul orei 16.05, martorii au sunat la 112, însă a fost prea târziu. Detaşamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit cu o autospecială, sub comanda sergentului-major Călin Coardoş, trupul femeii fiind scos la suprafaţă la şase minute după apelul de urgenţă.

 

Femeia, a cărei identitate nu a fost încă stabilită, plutea în apa Someşului, în zona dinspre Palatul Administrativ, fiind purtată de curenţii ce veneau dinspre podul Decebal.

 

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de salvare, care a constatat decesul femeii. Procurorul criminalist venit să facă cercetări ne-a declarat că aceasta nu avea niciun act de identitate asupra ei, în schimb au fost găsite în buzunarul ei mai multe bancnote şi o cheie, ce se presupune că era de la locuinţa ei.

Tags: femeie  inecata  somes  
2049 vizite
Distribuie pe