Locale Altele
Luni, 18 Octombrie 2021
Luni, 18 Oct 2021
Câştigătorii biletelor gratuite pentru Gala K1 - Thai Box
SM Online  - Joi, 6 Mai 2010

Aşa cum ne-am aşteptat, interesul pentru Gala K1 – Thai Box de vineri a fost foarte mare în rândul cititorilor SM Online, dovadă fiind cei peste 70 de sătmăreni care s-au înscris la tombola noastră pentru a câştiga bilete gratuite.

 

Cinci dintre aceştia se pot considera norocoşi după tragerea la sorţi ce a avut loc miercuri seara. Aceştia sunt Varga Attila, Pop Leonard, danut, alina_vadan şi elena. Ei au fost deja anunţaţi prin e-mail şi sunt aşteptaţi să-şi ridice premiile joi, la ora 18, la sala de jocuri Corso Roulette din Piaţa Libertăţii, unde va avea loc cântarul oficial pentru participanţii la competiţie.


 

Pe lângă biletele gratuite la Gala K1 – Thai Box, cititorii norocoşi au câştigat şi invitaţii la after-party-ul organizat vineri la Clubul Bora-Bora, unde va mixa DJ Hanvai din Budapesta.

 

De-altfel, pregătirile pentru gală au intrat în linie dreaptă, majoritatea luptătorilor au sosit deja la Satu Mare şi vor putea fi văzuţi la cântarul oficial de joi seara. Gala va începe vineri seara la ora 20, la sala de sport a Colegiului Tehnic „Traian Vuia” de pe Bulevardul Cloşca, iar organizatorii au promis un show de anvergură mai mare decât cel de anul trecut, cu multe surprize.

 

4778 vizite
Distribuie pe