Locale Altele
Luni, 10 Mai 2021
Luni, 10 Mai 2021
Ziua Copilului la ştrandul Joy
Sergiu Lenghel  - Miercuri, 26 Mai 2010

Ziua Copilului va fi sărbătorită ceva mai repede la Carei. În incinta ştrandului termal din localitate vor avea loc sâmbătă mai multe acţiuni sportive şi concursuri pentru copii.

 

Între orele 11.00 - 18.00, cei prezenţi vor putea să asiste la demonstraţii Airsoft, picturi faciale şi meşteşuguri. Ziua va începe cu o demonstraţie a echipajelor de pompieri şi poliţie, după care vor putea fi admiraţi poneii, caii şi măgăruşii aduşi special pentru acest eveniment.

 

Asociaţia Dog For Life va face un show demonstrativ canin, iar cei de la Shaolin Kung-Fu se vor lupta în faţa careienilor. De la ora 14.00, Asociaţia Equus va prezenta mai multe demonstraţii de călărie, după care arcaşii din Asociaţia Pusztai Farkasok vor trage la ţintă.

 

Desenele pe asfalt, concursurile şi întrecerile sportive şi, nu în ultimul rând, marele chef pentru copii vor încheia seria de manifestări de la ştrandul careian, unde intrarea va fi gratuită pentru copii şi însoţitori - un însoţitor/copil. Evenimentul este organizat de Primăria şi Centrul Cultural Carei.

1382 vizite
Distribuie pe