Locale Altele
Luni, 25 Octombrie 2021
Luni, 25 Oct 2021
Olimpiadă specială pentru copii speciali
Florin Răchitan  - Duminica, 30 Mai 2010

Niciun scenariu nu ar fi putut să prevadă un final mai frumos pentru Ziua Orașului decât Olimpiada Specială pentru copii și tineri cu dizabilități, organizată împreună de orașele înfrățite Satu Mare și Nyiregyhaza.


 

După ce sâmbătă, copiii aflați în grija Asociației Langdon Down Transilvania și a altor două organizații din Nyiregyhaza au susținut spectacole artistice, duminică au participat la competiții sportive în sala de sport a Liceului „Traian Vuia”.
 

 

Festivitatea de premiere a fost cel mai emoționant moment, atât pentru campioni, cât și pentru tinerii voluntari care au grijă de ei, dar și pentru oficialități, ziariști, organizatori și toți cei care au asistat la acest moment.


 

Cupele și medaliile au fost înmânate de primarul Iuliu Ilyes și viceprimarul Adrian Albu, în fundal se auzea „We are the Champions” de Queen, minoretele făceau atmosferă, în timp ce clownii din Zutphen îi făceau pe toți să se prăpădească de râs.


 

Cea mai sugestivă imagine a festivității de premiere a fost efortul sufletesc cu care o colegă fotoreporter se străduia să facă poze clare în timp ce lacrimile îi șiroiau pe obraji. 


 
1456 vizite
Distribuie pe