Locale Altele
Joi, 29 Iulie 2021
Joi, 29 Iul 2021
Opel DragRacing – pasiune pentru maşini şi Raza Speranţei
Opel DragRacing  - Luni, 28 Iunie 2010

Organizatorii Opel DragRacing demonstrează din nou că un astfel de eveniment de rang internaţional nu aduce numai fum şi adrenalină în faţa spectatorilor, dar şi o acţiune de suflet.

           

La fel ca la ediţia trecută, Opel DragRacing va oferi momente de bucurie celor mici şi inocenţi din programul Raza Speranţei al Fundaţiei „Hans Lindner”.

Văzând bucuria sinceră de pe chipurile inocente ale copilaşilor bolnavi, ne-am decis să-i invităm din nou să ne fie alături.

Anul trecut, piloţii prezenţi la aeroport le-au oferit celor mici posibilitatea de a se  plimba cu maşinile de curse, iar acest lucru se va repeta şi în acest an.      

 

Programul „Raza Speranţei” al Fundaţiei „Hans Lindner” a debutat în anul 2002, având ca scop sprijinirea şi ajutorarea copiilor cu boli maligne şi a familiilor acestora. Fundaţia susţine un program de informare a părinţilor cu copii bolnavi de cancer cu privire la boală, tratamente, posibilitatea de a se trata în clinici din ţară şi din străinătate, drepturi legale şi alte servicii utile, respectiv de sprijinire a acestor familii pentru crearea accesului copiilor bolnavi de cancer la tratamente adecvate, în centrele medicale solicitate, facilitând drumul terapeutic şi transportul bolnavilor la clinicile din ţară şi străinătate.

 

La Opel DragRacing nu se vor plictisi nici doamnele sau domnişoarele. Ele vor avea posibilitatea de a se delecta la un „shopping de accelerare” - powered by Quelle Shop Satu Mare. În cortul Quelle, doamnele şi domnişoarele îşi vor putea petrece timpul liber admirând şi cumpărând din noile colecţii prezentate de Quelle. De asemenea, ele vor putea să admire super parada modei de la RacingŞtrand, cu fetele agenţiei Trust Models, care vor defila pe podiumul special amenajat pe pista aeroportului.

 

Pe lângă competiţia piloţilor înscrişi la Concursul Central European de Accelerare – etapa din România - până în prezent sunt preînscrişi şi 50 de participanţi la categoriile Open şi Cupa Satu Mare. Vor fi prezenţi şi piloţii timişoreni de la Road Runners, precum şi participanţi din judeţele Maramureş, Covasna, Bucureşti, Constanţa şi nu numai, iar înscrierile continuă!

           

Atenţie viitori concurenţi!!! Încă se fac preînscrieri la diferite categorii: Open – pentru concurenţi din orice colţ al lumii, „Cupa Satu Mare” - pentru posesorii CI de Satu Mare, dar şi la „Cupa Opel” - exclusiv pentru deţinătorii autoturismelor marca Opel.

           

Cei interesaţi se pot înscrie la faţa locului sau preînscrie la satumare@dragracing.ro şi telefonic la Alex Culcian, la 0753.027.327. Alte detalii pe www.opel.dragracing.ro

 

Partenerul Principal al evenimentului este reprezentanţa Opel West Satu Mare, maşina oficială a evenimentului este noul Opel Astra. Parteneri oficiali: energizantul Kalaschnikow, uleiuri şi lubrifianţi Mobil 1 prin Lubexpert; evenimentul este asigurat de Omniasig, anvelope de la Ger-Bog, iar distracţia pentru toată familia este oferită de Ştrandul Termal Carei. Partenerul logistic al evenimentului este reţeaua A-Car România.

           

Ştiaţi că de pe Aeroportul Internaţional Satu Mare compania TAROM operează 7 zboruri pe săptămână spre Bucureşti? Şi că preţul unui bilet dus-întors într-o cursă regulată pe această rută începe de la 400 lei? Aeroportul Internaţional Satu Mare este instituţie finanţată de Consiliul Judeţean Satu Mare.

           

Organizatorii evenimentului sunt AutoSportClub Satu Mare şi DragRacing Hungary.

1232 vizite
Distribuie pe