Locale Altele
Joi, 21 Octombrie 2021
Joi, 21 Oct 2021
Bilete gratis la Opel DragRacing
SM Online  - Luni, 28 Iunie 2010

SM Online pune la dispoziţia cititorilor şase bilete gratuite pentru participarea la Opel DragRacing, eveniment ce va fi organizat la sfârşitul acestei săptămâni de AutoSportClub Satu Mare şi DragRacing Hungary la aeroportul din Satu Mare.

 

În urma unei trageri la sorţi, vom stabili numele a trei sătmăreni, care vor primi fiecare câte două bilete gratuite, ca să nu meargă singuri la cel mai important eveniment automobilistic al anului.

 

Ca de obicei, tot ce trebuie să faceţi este să vă înscrieţi cu nume sau nickname la modulul de comentarii de mai jos, precizând şi o adresă de e-mail, care nu va fi publicată şi o vom folosi exclusiv pentru anunţarea câştigatorilor.

Vă rugăm să răspundeţi la întrebarea: Cine sunt organizatorii Opel DragRacing?

 

Norocoşii vor fi anunţaţi vineri seara, iar sâmbătă îşi vor putea primi la faţa locului brăţările de acces la eveniment.

 

Opel Dragracing este eveniment internaţional ce va cuprinde concursuri de accelerare, streetfight show, expoziţii auto şi multe programe de petrecere a timpului liber pentru toată familia.

 

Invitat special va fi campionul de raliuri Titi Aur şi copilotul său, Borbély Károly, secretar de stat în Ministerului Economiei. Cei doi îşi vor aduce maşina de curse, un Mitsubishi Lancer Evo IX, care va face senzaţie, cu siguranţă, alături de Jetcar-ul lui Gerd Habermann.

 

Preţul biletului este 15 RON / zi şi 25 RON / 2 zile, cu gratuitate pentru vizitatorii sub 14 ani şi pentru cei de peste 65 ani. Intrarea vizitatorilor se va face prin AeroClub, după ora 09.00.

 

Organizatorii evenimentului sunt AutoSportClub Satu Mare şi DragRacing Hungary.

5513 vizite
Distribuie pe