Locale Altele
Sambata, 31 Iulie 2021
Sam, 31 Iul 2021
Tânăr înecat în Someş, de negăsit
Sergiu Lenghel  - Miercuri, 4 August 2010

Apele râului Someş au mai făcut o victimă. Oliver Puya, un sătmărean în vârstă de 25 de ani, s-a înecat marţi seara în apropierea podului Golescu, cadavrul tânărului fiind de negăsit.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Someş" Satu Mare, căpitan Aurel Ulici, pompierii au ajuns la faţa locului la ora 19.45, mai mulţi martori afirmând că un bărbat s-ar fi înecat în râul Someş, pe malul drept.

 

Pompierii au acţionat cu ajutorul bărcii din dotare, a corzilor, căngilor şi vestelor de salvare, însă după aproximativ două ore de căutări au renunţat. "Intervenţia s-a desfăşurat în condiţii foarte grele, din cauza nivelului ridicat al râului Someş şi curenţilor foarte puternici, care puneau în pericol viaţa membrilor echipajului de salvare" - a spus purtătorul de cuvânt al ISU.

 

Aurel Ulici crede că şansele ca tânărul de 25 de ani să fie găsit în zilele următoare sunt foarte mici, cel mai probabil cadavrului acestuia urmând să iasă la suprafaţă în Ungaria, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul sătmăreanului care s-a aruncat de pe podul Golescu la începutul anului.

1529 vizite
Distribuie pe