Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Primul sosit, primul servit… cu bere, suc sau cafea GRATIS
SM Online  - Sambata, 14 August 2010

Ne-am pornit vineri la orele după-amiezii să găsim o terasă răcoroasă şi liniştită, cocalar-free, unde să putem sta la un suc, ca oamenii, cu noua noastră şefă. Traversăm tot Corso şi trecem de locurile preferate ale „stranierilor” cărora li se împlineşte visul de peste an: îşi pot parca direct pe trotuar bemveurile nu tocmai noi, dar cu folie neagră pe geam.

 

Îi lăsăm să-şi facă damblaua, ştiind că, în rest, în 7eme Arrondisment nu-şi permit să fie atât de jmekeri, şi găsim mai încolo terasa pe care ne-am imaginat-o pentru o asemenea ieşire: Ebella.

 

O blondă „premiantă” ne zâmbeşte de pe un banner amplasat la intrare şi ne îmbie cu ditamai roata de pizza. Ne aşezăm cât mai comod cu putinţă, iar barmanul Cristi ne şi aduce băuturile pe care abia le comandasem, menţionând că acestea sunt gratis. What? Am auzit bine?

 

Aflăm că primii clienţi care le intră pe terasă au din partea casei o bere, un suc sau o cafea GRATIS, iar aceasta este o promoţie permanentă a firmei. Ba mai mult, oferta specială din acest week-end este apa Borsec şi cafeaua Bio Puro pe care le primesc gratuit toţi clienţii care îşi comandă pizza la domiciliu.

 

Noa, aşa că La Vita e Bella!

1877 vizite
Distribuie pe