Locale Altele
Miercuri, 27 Octombrie 2021
Mie, 27 Oct 2021
Încă 30 de zile în arest pentru vitezomanul cu Audi
Ioana Gavrău  - Joi, 26 August 2010
Vasile Cionca, tânărul de 23 de ani din Tarna Mare, vinovat de producerea accidentului mortal din Turulung, din data de 1 august 2010, rămâne încă 30 de zile în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare, după ce magistrații au respins joi recursul formulat de apărătorul său legal.

Avocatul tânărului a cerut eliberea lui sub control judiciar. „Recursul a fost respins, mandatul de arest preventiv fiind prelungit cu încă 30 de zile“, a spus judecătorul Remus Nemeș, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Satu Mare.
 
A omorât două persoane pe trotuar

Franczia Gabor 37 ani și fiul acestuia de șase ani au fost zdrobiți pe trotuar de bolidul condus de tânărul Vasile Cionca.

Acesta a pierdut controlul volanului într-o curbă, a derapat de pe șosea, omorându-le pe loc pe cele două persoane care se aflau pe trotuar. Conform anchetatorilor, tânărul avea viteză excesivă.
„Este un pericol concret pentru societate, a avut o viteză de nedescris, viteză pe care o va arăta expertiza criminalistică și tehnică“, a spus Rusu Ana, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.
1518 vizite
Distribuie pe