Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Salvat de pompieri din casa care ardea
Ioana Gavrău  - Miercuri, 1 Septembrie 2010
Un bărbat de 34 de ani din municipiul Satu Mare a fost internat cu arsuri de gradul al II-lea, după ce locuința în care se afla, a fost cuprinsă de flăcări. Mai bine de trei ore, pompierii militari s-au chinuit să stingă flăcările provocate, conform primelor cercetări, de explozia unui televizor defect.

George Kofy este internat la secția de chirurgie plastică, iar conform medicilor, starea lui de sănătate este bună.

Are arsuri pe față, mâini și picioare. Se pare că televizorul i-a explodat în față“, a declarat Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare.

Explozia, urmată de un incendiu, a avut loc miercuri, în jurul orei 02.19, pe strada Crângului, din municipiul Satu Mare. Pompierii militari s-au chinuit să lichideze incendiul care s-a extins în două camere.
 
Au ars mobilierul din cele două camere, un televizor, lenjeria de pat și documentele personale. Totodată, s-au degradat o mașină de spălat, un frigider, tencuiala de pe aproximativ 12 mp“, a declarat Aurel Ulici, purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare.

Valoarea pagubelor materiale se ridică la suma de aproximativ 7.000 lei. Prin intervenţia pompierilor s-a reuşit salvarea casei de locuit şi a anexelor învecinate în valoare de aproximativ 160.000 lei.
1544 vizite
Distribuie pe