Locale Altele
Sambata, 12 Iunie 2021
Sam, 12 Iun 2021
Victor a câştigat sejurul în Turcia
SM Online  - Miercuri, 1 Septembrie 2010

A sosit momentul mult aşteptat de cei peste 1.100 de cititori care s-au înscris la tombola organizată în ultimele trei luni de SM Online pentru câştigarea sejurului în Turcia oferit de Agenţia de Turism Sebastian Travel. Extragerea numelui câştigătorului a fost efectuată miercuri dimineaţa, chiar de managerul agenţiei, Sebastian Tăbăcaru.

 

Folosind programul de generare întâmplătoare a unor numere de pe site-ul www.random.org, numere corespunzătoare ordinii în care s-au înscris cititorii noştri la tombolă, Fortuna i-a zâmbit cititorului care s-a înregistrat cu numele „victor” în data de 30.06.2010, la orele 20.05.

 

El a fost anunţat deja prin e-mail cu privire la câştigarea premiului pus în joc şi urmează să punem la punct detaliile organizării sejurului în timpul căruia va petrece, împreună cu persoana dragă, şapte zile de vis în staţiunea Kusadasi, va pleca într-o croazieră pe Marea Egee şi va face shopping în bazarul de la Istanbul.

 

Cititorii care nu au avut noroc de data aceasta nu trebuie să fie dezamăgiţi, deoarece le mai pregătim o altă surpriză plăcută pentru sezonul de schi. Mulţumim tuturor pentru interesul acordat concursului nostru.

1484 vizite
Distribuie pe