Locale Altele
Joi, 21 Octombrie 2021
Joi, 21 Oct 2021
A murit strivit de vagonul TIR-ului
Ioana Gavrău  - Luni, 13 Septembrie 2010
Un bărbat de 29 de ani a murit luni dimineață, după ce vagonul TIR-ului s-a prăbușit peste trupul acestuia. Impactul a fost extrem de violent, bărbatul decedând pe loc. Poliția a deschis o anchetă în acest sens, însă din primele cercetări nu sunt suspiciuni de omor. Trupul acestuia a fost transportat la prosectura Spitalului Județean pentru autopsie.

Luni dimineața, în jurul orei 07.00, pompierii militari au fost anuntați prin 112, despre faptul că șoferul unui TIR este prins sub vagonul autotrenului, care era staționat în localitatea Mădăras.

„Când am ajuns acolo, bărbatul era decedat. Se pare că acesta efectua ceva reparații, iar în momentul în care s-a produs impactul, acesta se afla între vagon și șasiul TIR-ului, marca IVECO“, a spus Aurel Ulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Someș“ Satu Mare.

Greutatea vagonului l-a ucis pe loc pe Cosmin Costin. „Cutia toracică i-a fost strivită. Nu a mai avut nicio șansă“, a mai spus Aurel Ulici.2154 vizite
Distribuie pe