Locale Altele
Joi, 30 Mai 2024
Joi, 30 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Organizatorii promit spectacol de nota 10 la mitingul aviatic
Ioana Gavrău  - Vineri, 17 Septembrie 2010

Pregătirile pentru cea de-a treia ediție a mitingului aviatic, ce se va desfășura sâmbătă, pe aeroportul din Satu Mare cu începere de la orele 12.00, sunt pe ultima sută de metri. Anul acesta spectacolul se anunță a fi unul pe cinste, peste 15.000 de oameni fiind așteptați să asiste la eveniment.


 

Spre deosebire de ediția trecută, la spectacolul aviatic nu vor participa MIG-urile, balonul cu aer şi nici elicopterul Puma.  Sătmărenii nu trebuie să rămână dezamăgiți, piloții bucureșteni au dat asigurări că acrobațiile din acest an sunt mult mai spectaculoase.


 

Și în an de criză vom oferi sătmărenilor un spectacol aviatic de excepție. Vor fi multe acrobații cu avioane ultra-ușoare și parașutism, dar și individuale, respectiv în formație”, a spus pilotul George Rotaru, directorul Aeroclubului Român și liderul formației „Șoimii României“.


 

Vineri, reprezentanții Consiliului Județean Satu Mare, principalul finanțator al evenimentului, au organizat o conferință de presă la Aroportul Internațional Satu Mare, în cadrul căreia au prezentat detaliile programului.
 

 

„Ediția din acest an va fi mult mai spectaculoasă faţă de anii trecuţi. Noutatea este after-party-ul de după mitingul aviatic, când Compact şi Zanzibar, împreună cu Axandra şi DJ Alexia vor concerta pe scena amplasată lângă pistă“, a spus Adrian Ștef, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare.

 

Sătmărenii pot să survoleze judeţul cu un avion TAROM

 

TAROM va participa la demonstraţiile de zbor din cadrul mitingului aviatic, cu un avion de tip ATR 42-500, ce va survola judeţul Satu Mare. Persoanele care doresc să fie la bordul avionului TAROM în timpul survolului au posibilitatea achiziţionării unui bilet de la ghişeele de check-in din Aeroportul Satu Mare în ziua mitingului.

 

Zborul de agrement va avea o durată de 30 de minute. Avionul TAROM va decola de pe Aeroportul Satu Mare la ora 14:00. Pasagerii trebuie să se prezinte la ghişeele de check-in de la ora 13:00.


 

Un bilet costă 70 de lei pentru copii cu vârsta de până la 14 ani, respectiv 100 de lei pentru adulţi. Pasagerii trebuie să prezinte un act de identitate atât în momentul emiterii biletelor, cât şi la check-in-ul pentru zborul din cadrul mitingului. După demonstraţia aviatică, avionul TAROM se va afla la dispoziţia publicului pentru a fi vizitat.

 

Cu ocazia evenimentului aviatic de la Satu Mare, TAROM a introdus, în data de 18 septembrie, o cursă specială pe relaţia Bucureşti – Satu Mare – Bucureşti, cu următorul orar de zbor: decolare din Bucureşti - ora 09:30, aterizare în Satu Mare – ora 10:50; decolare din Satu Mare – ora 16:25, aterizare în Bucureşti – ora 17:45.

2561 vizite
Distribuie pe