Locale Altele
Vineri, 28 Ianuarie 2022
Vin, 28 Ian 2022
Taximetristul a murit din cauza unei afecțiuni cardiace - UPDATE
Ioana Gavrău  - Marti, 28 Septembrie 2010
Două mașini de taxi și un microbus al societății Unicarm au fost implicate luni seara într-un accident de circulație, petrecut pe Drumul Careiului, la ieșirea din Satu Mare spre localitatea Vetiș.


UPDATE 17.00

 Conform concluziilor medico-legale provizorii, decesul s-a produs datorită unor afecţiuni cardiace, neexistând raport de cauzalitate între evenimentul rutier şi deces.

UPDATE 10.00

Șoferul taximetrului, Dumitru Gogota, a decedat luni seara, în ciuda eforturilor depuse de medici. Pasagerul care se afla în mașina acestuia a revenit la locul accidentului, iar polițiștii au deschis o nouă anchetă.

Luni, ora 21.00

Se pare că în această tragedie a fost implicat și un hoț, care a vrut să transporte marfa furată cu unul dintre taxi-urile implicate în evenimentul rutier.

Lui Dumitru Gogota, de 54 de ani, angajat de mai bine de 3 ani la firma de taxi VIP, i s-a transmis prin stație că are o comandă la Hanul lui Ion, local situat în apropierea localității Vetiș. “Știu că a avut comandă acolo pentru că s-a înregistrat prin dispecerat”, a spus Ioan Fanea, patronul firmei VIP Taxi.


La local îl aștepta un bărbat, de aproximativ 40 de ani, care a urcat în mașina de taxi, însă nu înainte să pună în portbagajul autoturismului doi paleți de lemn. În drum spre Satu Mare, șoferului de taxi i s-a făcut rău, iar pentru că nu a mai reușit să controleze mașina, a intrat pe contrasens lovind microbusul societății Unicarm, apoi un alt taxi, șoferul oprindu-se în șanț.


“Am văzut că circula șerpuit pe șosea. Am încercat să trag cât mai mult de volan, dar el a intrat direct în mine”, a spus șoferul microbusului.
 

După ce mașina de taxi s-a oprit în șanț, din autoturism a sărit ca ars bătbatul care a furat paleții. “După ce m-a lovit și pe mine, am sărit să-i acord primul ajutor șoferului de taxi, însă din mașină a ieșit foarte speriat un bărbat, care a luat-o la fugă peste câmp”, a spus Gheorghe Cioban, celălalt șofer de taxi.


La fața locului a ajuns și patronul localului Hanul lui Ion, care se pare că ar fi recunoscut cei doi paleți. “Cert este că în această seară am văzut această mașină de taxi întorcând în fața localului”, a spus patronul Hanului.

Șoferul în comă

Dumitru Gogota a fost scos din mașină în stare foarte gravă, medicii de pe ambulanță încercând să-l resusciteze minute în șir. Se pare că a intrat in comă, acesta fiind transportat de urgență la spital. La fața locului, niciun medic nu a putut să se pronunțe în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire.

Poliția a deschis o anchetă.
7348 vizite
Distribuie pe