Locale Altele
Duminica, 17 Octombrie 2021
Dum, 17 Oct 2021
S-a aruncat în Someș la doar 27 ani
Ioana Gavrău  - Duminica, 19 Decembrie 2010
O femeie din Satu Mare a ales duminică să își pună capăt zilelor. Aceasta s-a aruncat de pe podul Golescu direct în Someș. Martorii au rămas încremeniți când au văzut-o pe femeie cum s-a sprijinit de balustrada podului, apoi s-a aruncat pe spate. Corpul acesteia a fost găsit după mai bine de o oră de cautări, pompierii militari reușind să o scoată din apă.Update 23.00

Polițiștii au aflat identitatea femeii. Este vorba despre o tânără de 27 de ani din Satu Mare. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care fata a recurs la acest gest. Cercetările continuă.

Ora 16.00

Un șofer care trecea podul Golescu a zărit-o pe femeia care era deja pe balustradă. Până să sune șoferul la 112, aceasta a reușit să se arunce între sloiurile de gheață. Pompierii militari au intervenit prompt, însă din cauza condițiilor meteo, intervenția a fost destul de grea.


Femeia, a cărei identitate nu se cunoaște deocamdată, a fost găsită la 50 de metri de Podul Galben. Pompierii au reușit să scoată cadavrul din apă, fiind predat mai departe polițiștilor care se vor ocupa de caz.


Intervenția a avut loc la ora 14.30 și s-a încheiat după aproape o oră și jumătate.
3043 vizite
Distribuie pe