Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Rochie gigant, vedeta Art Marriage
Ioana Gavrău  - Vineri, 11 Februarie 2011
Are nu mai puțin de 1500 de trandafiri cusuți manual și cântărește 85 de kilograme. Rochia gigant creată un un designer din Baia Mare a făcut senzație în cadrul Târgul de Nunți deschis de vineri tuturor sătmărenilor. Rochia costă 7000 de euro și are deja șase pretendente.


Rochia de mireasă a fost creată pentru nunta prinţului William cu Kate Middleton din această primăvară, în speranţa că va fi selectată de un juriu şi propusă spre alegere mirilor. Aceasta a fost încrisă în concurs de designerul băimărean Lorand Coza.Rochia a fost creată anul trecut pentru nunta unei prietene. Ea a fost purtată atunci, iar mireasa, după ce și-a desfăcut trena, a putut și dansa“, a declarat Lorand Coza.


Minunata rochie este împodobită cu 1500 de trandafiri confecționați manual, are trei metri de mătase și peste 1000 metri de tull. Trena măsoară nu mai puțin de șase metri.

Făcut țigan de presa din Anglia

Designerul băimărean a fost criticat dur de presa din Anglia, imediat după prezentarea rochiei înscrise în concurs.

M-au făcut țigan, mi-au spus că rochia se adresează țigăncilor. Aceste critici au fost aduse din cauza românilor care fac de rușine țara. În schimb, ziariștii de la Channel 4 m-au chemat să expun rochia în cadrul emisiunii „My big fat dress“, iar ziarul Daily Star mi-a apreciat munca“, a mai spus designerul.

Culoarea crem a fost aleasă pentru că tânărul designer, Lorand Groza, 24 ani nu mai crede în puritatea femeilor din ziua de azi. Prețul rochiei crește de la zi la alta, aceasta ajungând deja la 7000 de euro. Până în momentul de față, nu mai puțin de șase viitoare mirese vor să o cumpere.

Printre minunatele rochii de mirese, sătmărenii pot admira și comanda torturi pentru nunta de vis.
La mare cautare sunt torturile pictate manual, delicatese pentru care bucătarii muncesc o zi întreagă.

La modă sunt penele, folosite ca și aranjament pe mesele invitațiilor.


Cei care vor să-și organizeze nunta de vis în acest an și nu și-au găsit cameraman și fotograf, pot apela cu încredere la specialiștii prezenți în cadrul târgului.


Ciprian Jula, unul dintre cei mai profesioniști forografi din Satu Mare, și-a expus lucrările în cadrul târgului. De partea video se ocupă Sorin Mihnea și Horațiu Bumbar, alți doi profesioniști în domeniu.


Agenția Lup Travel oferă proaspeților miri o lună de miere de neuitat, la prețuri avantajoase.


Târgul de nunți „Art Marriage“ este deschis până duminică seara la Muzeul de Artă, iar evenimentul se va încheia cu o superbă paradă a rochiilor de mireasă, prezentare de modă ce va avea loc duminică, la Teatrul de Nord, de la orele 19.00.


9461 vizite
Distribuie pe